Inleiding /

Algemene informatie

CC-RIDER is een jonge, frisse en moderne rijschool, waar elke leerling alle aandacht krijgt die hij of zij verdient. U krijgt les van een ervaren en vaste instructeur. De praktijklessen geven wij volgens de RIS-methode. Wij werken planmatig, hanteren een instructie-vorderingenkaart waarop wij uw gegevens vastleggen en zijn flexibel genoeg om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen.

Medio augustus 2010 ben ik officieel gestart met mijn eigen rijschool genaamd CC-RIDER. Het uiterlijk van mijn auto en motoren is vernieuwend en heeft een eigentijdse uitstraling. De achterliggende gedachte hiervan is tweeledig: enerzijds ben ik van mening dat de rijschoolbranche wel wat kleur kan gebruiken en anderzijds is het een bewuste keuze met het oog op de veiligheid. Immers, we willen allemaal graag gezien worden in het verkeer vanwege onze veiligheid!

Het aanbod van CC-RIDER is veelzijdig. Er kan per uur, per 1½ uur of per 2 uur gelest worden. Verder biedt CC-RIDER rittenkaarten en voordeelpakketten aan inclusief examen voor zowel de auto als motor. CC-RIDER heeft een mobiel pinapparaat om betalingen makkelijk te laten verlopen.

De auto is de allernieuwste VW Polo R met climatronic en er wordt gereden met nieuwe motoren, te weten: een KTM Superduke 390 met ABS voor het A2 rijbewijs, Kawasaki ER6 met ABS voor het A rijbewijs en als volgmotor een KTM Superduke 1290 R.
Voor de motorrijles wordt er gebruik gemaakt van de allernieuwste hightech communicatiemiddelen.
Voor de theorie kunnen de cursisten gebruik maken van digitale theorieles pakketten, maar indien nodig kunnen cursisten op verzoek ook 1 op 1 theorieles krijgen.

Nieuwste methoden
Tot slot wil ik nog graag het volgende opmerken:
Ik besef dat het behalen van het rijbewijs behoorlijke kosten met zich meebrengt. Daarom doe ik er alles aan om de kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau te houden, hierbij gebruikmakend van de allernieuwste methoden. Mijn doel is in ieder geval om mensen snel te laten slagen en ze plezier te laten beleven aan het auto en/of motorrijden.

Marcel Howell

Marcel Howell